dilluns, 29 de juliol del 2013

PUSHKAR

Brahman va tirar una flor de lotus al terra, i d'allà on va caure va néixer Pushkar. I aquí és on ens plantem, al migdia després d'un matí de tren, bus i rickshaw. Pushkar és un canvi d'aires, una mica un oasis de “calma” on comencem a veure turistes. Els carrers són mercats al voltant d'un llac central dividit en ghats on la gent fa cerimònies religioses i alguns aprofiten per fer-se un bany.
Ens ho prenem amb calma, tarda de passeig i descoberta entre Babes, camells i vaques. 










Ni cortos ni perezosos ens hem llogat una moto per recórrer les afores del poble. Ens han sorprès els voltants tan verds i rocosos i la tranquilitat que es respirava al camp. Hem visitat tres temples; el primer, a dalt d'un turó i vigilat per desenes de monos i algún lloro de color verd que s'hi arriba després de pujar unes tortuoses escales en un ambient de sauna turca (les vistes sobre la zona ens han compensat l'esforç i la suor!), el segon, enclastat en una roca i regentat per un trio de babes com sortits d'un conte i frikis a més no poder que s' estaven construint un tobogant al minitemple i esperaven que la Georgina els preparés un tè, i el tercer, un bodrio ple de centpeus amb un gran arbre al costat a l'estil del que va il·luminar Bhuda....i ens quedem satisfets!









Viatgem cap a Agra (Taj Mahal) després d'una nit llarga de transbords, però com que ho aprofitem tot, hem pogut visitar entre tren i tren una altra ciutat Rajhastaní durant una hora, Jaipur, la ciutat rosa. Estem contents d'haver-ho pogut fer així i fins i tot hem menjat un pinxitu de pollastre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada