diumenge, 4 d’agost del 2013

VARANASI

Arribem a Varanasi després de 13 hores de tren. Els rickshaws ens esperen amb els braços oberts per endur-sen les comissions dels hotels i amb el diari d'avui: el ganges s'està desbordant i els ghats queden totalment enterrats pel riu. Trobem una guesthouse acollidora amb jardinets i allà ens hi quedem els pròxims tres dies.
  




Efectivament el ganges a deixat els ghats negats i l'aigua arriba també a alguna zona de la ciutat. Ens emportem una mica de decepció ja que el principal atractiu de la ciutat són els ghats. Les vistes del desbordament impressionen però tot i així, decidim invertir el temps explorant els carrerons estrets i plens de sorpreses que té el lloc. La religió està present per tots els racons, i també grans quantitats de peregrins vestits de taronja que omplen la ciutat cridant “goldBAM” com uns posseits i remullant-se en les aigües marrons del riu. La pressió cap al turista és forta i fa més feixuc el dia a dia. Per trencar amb tot, fem una sessió de ioga a casa d'un indi que es fa dir Menon i fins i tot la Georgina es motiva per treure's un curs de reiki que després de 3 dies la permetrà està habilitada i amb el canal obert per fer diversos tractaments a qui ho vulgui.
Varanasi sorprèn, per bé i per mal, i no ens deixa indiferents.










Mirant el correu ens n'adonem que Spicyjet ens ha cancelat el bitllet d'avió que teniem programat a Bangalore per seguir el viatge cap al sud d'India. Ens ofereixen tornar-nos els diners i diem que ok, l'Albert ha trobat un vol barat directe a Colombo! A les penes, punyalades, ens n'anem a Sri Lanka! Nameste India!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada